Profil

Deprosa blev etableret i 1993 med det formål at tilfredsstille egen skabetrang. Sidenhen har DeProSa udviklet sig til en virksomhed med 8 ansatte, og et produktionsapparat der følger hele processen i udviklingen af produkter – lige fra tegnebordet til salg.

Det første produkt vi fremstillede var en mindre emulsionsblander, som stadig er på markedet i dag.

Derefter blev det til nogle små legetøjsplader med slidser, som kunne samles i forskellige farver og figurer. En afmærkningsplade i plast som kan klikkes på hegnstråd, så heste og kreaturer bedre kan se indhegningen.

Det seneste produkt fra DeProSa er “Depromix Emulsionsblander” – læs mere her.

MÅLSÆTNING

Ved hjælp af innovation og nytænkning at skabe, producere og markedsføre produkter over en bred kam. Produkterne skal ikke være kopiprodukter, men være anderledes og bedre med vægten lagt på design, brugervenlighed samt miljø.

Forventningen er at en progressiv udvikling i skabelsen af nye samt salg af eksisterende produkter, vil fastholde en solid økonomisk fundament, og gøre Deprosa til en anderkendt og velrenommeret virksomhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort.

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>